Anar al formulari
 
Contactem amb tú
 
Forma't amb FEPOL
 
Cobertures dels afiliats
 
 
18  Novembre, 2021
Tres dels principals sindicats de Policies Locals de Catalunya ens fusionem i creem una nova gran organització, el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP) (SAPOL+SAP-PL+SFP)        
 
29  Novembre, 2021
El cos policial ha de contractar interins per cobrir torns A l’aplicació dels llocs treball i la negativa a les hores extra, ara se li suma la baixa d’agents    
POLICÍA LOCAL SANT CUGAT DEL VALLÈS 
22  Novembre, 2021
L'alcaldessa de Sant Cugat va anunciar que els agents anirien desarmats durant les activitats educatives a les escoles.         
 
 
 
GUÀRDIA URBANA BARCELONA 
14  Juliol, 2021
Centenars de persones es van concentrar al passeig del Born de Barcelona sense distàncies i sense mascareta. Després del nou tancament de l'oci nocturn, a les platges de la capital catalana hi ha hagut aglomeracions. N'hem parlat amb el president de Born Comerç, Juan Carlos Arriaga, i el portaveu del sindicat Sapol Gub.   
 
GUÀRDIA URBANA BARCELONA 
14  Juliol, 2021
La administración pisa el acelerador a fondo, precipitándose una vez más utilizando la unilateralidad e imponiendo la reincorporación del personal vulnerable de forma presencial a sus centros de trabajo a partir del 15 de julio, en contra de la opinión de los sindicatos de la mesa general y, aunque nadie nos ha preguntado la nuestra, también estamos en contra. La administración en dos reuniones de mesa general impone (no negocia) la reincorporación del personal vulnerable a los centros de trabajo a los sindicatos que la forman.     
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto