Anar al formulari
 
Contactem amb tú
 
Forma't amb FEPOL
 
Cobertures dels afiliats
 
 
18  Novembre, 2021
Tres dels principals sindicats de Policies Locals de Catalunya ens fusionem i creem una nova gran organització, el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP) (SAPOL+SAP-PL+SFP)        
 
GU BARCELONA 
28  Novembre, 2023
El pasado 25 de noviembre de 2023 se llevó a cabo la 1era Jornada de Defensa Personal Policial organizada por SIP-FEPOL para dotar de conocimientos útiles a todos los y las policías para su día a día laboral, indistintamente del sindicato al que pertenecieran y totalmente gratuito, siendo todo un éxito.                                                     
BADALONA 
27  Novembre, 2023
El gobierno de Xavier García Albiol aplica el acuerdo alcanzado con esta sección sindical en el año 2021, en dónde se regulariza los pluses de productividad por cuadrante en el complemento especifico y también se actualizan notablemente sus importes.                                            
VILASSAR DE DALT 
23  Novembre, 2023
  Avui s'ha celebrat les eleccions sindicals a l'ajuntament del Vilassar de Dalt i la nostra secció sindical ha obtingut un delegat a la junta de personal.                        
 
 
BADALONA 
23  Novembre, 2023
    Els serveis jurídics del nostre sindicat van aconseguir després d'un recurs al jutjat Contenciós Administratiu nº7 de BCN, a què l'Ajuntament de Badalona hagués de repetir la prova mèdica a una aspirant que es va presentar l'any 2020 en un procés selectiu per cobrir 26 vacants a la Guàrdia Urbana.        
 
BADALONA 
20  Novembre, 2023
  La nostra secció vol expressar la seva indignació i rebuig pel succeït a les proves d’accés a la Guàrdia Urbana de Badalona, que s’ha realitzar el 19 de novembre de 2023.        
 
CALAFELL 
16  Novembre, 2023
 Avui s'ha celebrat les eleccions sindicals a l'ajuntament del Calafell i la nostra secció sindical ha obtingut dos delegats a la junta de personal.                    
MAÇANET DE LA SELVA 
14  Novembre, 2023
SIP-FEPOL aconsegueix 1 delegat electe a les eleccions sindicals celebrades avui a L'ajuntament de Maçanet de la Selva.                
 
 
SANT ADRIÀ DE BESÓS 
25  Setembre, 2023
 Des de SIP-FEPOL denunciem els nous vehicles de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs per la manca d'espai en els seu interior i els risc que suposa per les persones treballadores que els hi pode causar lesions als genolls     
 
 
 
22  Setembre, 2023
El nostre Secretari General Javier Alonso, critica la campanya del Departament d'interior a on aquesta campanya tremendament il·lustrativa, té una visió distorsionada dels diferents cossos de seguretat del territori.     
 
 
 
AMETLLA DEL VALLÉS 
31  Agost, 2023
SIP-FEPOL realitza un informe sobre diferents aspectes relacionats amb la prevenció de riscos laborals i la seguretat de l’actual seu de la Policial Local de l’Ametlla del Vallès,      
 
 
 
28  Agost, 2023
El passat divendres dia 25 d’agost, es va constituir la Secció Sindical del SIP-FEPOL a la Policia Local de Blanes. Aquesta secció neix amb la voluntat ferma de treballar per a la millora de les condicions laborals de tots els companys que formen la Policia Local de Blanes. Des de la Comissió Executiva del SIP/FEPOL, us fem extensiu tot el nostre suport i us desitgem molts encerts per a la millora de tots els aspectes relacionats amb la nostra professió.    
 
 
 
ALELLA 
14  Juliol, 2023
   La secció sindical de SIP-FEPOL a l'ajuntament d'Alella ha obtingut dos delegats de personal dels tres que es podien escollir.       
 
 
 
GIRONA 
13  Novembre, 2023
Agents de la policia municipal de Girona  en contra del decret d'alcaldia que els obliga a realitzar serveis extraordinaris.    
 
CARDEDEU 
26  Octubre, 2023
   La secció sindical de SIP-FEPOL a l'ajuntament de Cardedeu ha sigut la primera força més votada a la junta de personal en les eleccions sindicals celebrades avui.                 
 
24  Octubre, 2023
 SIP-FEPOL aconsegueix 1 delegat de personal a les eleccions sindicals celebrades a L'ajuntament de Montblanc.                   
 
11  Octubre, 2023
Ahir 10 d'octubre es va celebrar les eleccions sindicals a l'ajuntament de l'Escala.             
 
8  Octubre, 2023
Als fets de Molins de Rei, Manresa i Barcelona entre d’altres, ara s’hi suma l’atac a la comissaria conjunta de Salt       
 
5  Octubre, 2023
El gabinete jurídico de SIP-FEPOL gana una sentencia en el juzgado nº7 de lo Contencioso Administrativo sobre el recurso de una afiliada, la cuál fue eliminada injustamente en la fase eliminatoria de las pruebas médicas y obliga al Ayuntamiento de Badalona a repetir esa prueba.                  
 
El més llegit
 
a les xarxes (segueix-nos)
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies