SITGES 
Sense nous agents fins al 2025?? 
Veient que s'esgota el termini per poder portar a terme l'oposició d'agents abans de l'inici del proper curs i davant la manca de resposta clara de RRHH, avui des de la nostra secció sindical SIP-FEPOL hem enviat aquest email a l'Alcaldessa, a la Regidora de RRHH, al nostre Regidor, càrrecs directius i caps.     
 
"Benvolguda Alcaldessa, Regidor i Regidora
Si les bases de la convocatòria de les 8 vacants d’agent de policia no les envieu a publicar amb urgència durant aquest mes d’agost, començant sense demora l’oposició al setembre, la Policia Local de Sitges es veurà condemnada a minvar la presència al carrer entre un 15 i un 25% durant els propers 2 anys, sense cap solució possible.
El curs de l’ISPC comença al gener, si no compliu aquests terminis, Sitges no podrà enviar cap alumne al curs de l’ISPC fins a l’any següent, 2024, i no tindrem cap policia més fins a finals del 2024 per cobrir les 8 vacants actuals més les que es puguin produir durant els 2 anys. Podem arribar als 10 o 15 agents menys, o sigui, una autèntica CATÀSTROFE que llençaria per terra tot el bon treball fet fins ara des de l’Ajuntament, especialment des de recursos humans.
Si al desembre l’oposició no està finalitzada (anant tot bé triga un mínim de 3 mesos des de la publicació) aquesta Policia Local tornarà a enfonsar-se, sense possibilitat de reparació. Encara que vulgueu, ja no podreu redreçar la situació, perquè fins al 2025 us serà impossible incorporar cap agent.
Des del SIP-FEPOL venim insistint des de fa mesos, però només rebem per resposta:
- “ja veurem d’aquí a finals d’any, es una qüestió política i de prioritats”.
Des de la nostra organització policial, un tant a la desesperada i pel futur de la Policia Local de Sitges, tornem a insistir per darrera vegada, si no actueu d’immediat aquest mes condemnareu la Policia Local 2 anys sense remei possible.
Confiant que no deixareu enfonsar-se així la Policia Local de Sitges i la seguretat del municipi i que actuareu amb la diligència que requereix la situació, rebin una cordial salutació.
Secció Sindical SIP-FEPOL"


Després de rebre el nostre email i conversa telefónica amb la Regidora de RRHH, aquesta ens ha comunicat que l'Alcaldessa i ella mateixa han donat instruccions per tal que s'activi amb urgència el procès selectiu. Esperem que s'arrivi a temps.

Secció SIP-FEPOL 
    
DATA:1 de Agost de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies