La Subdirectora de les Policies Locals es reuneix amb el nou SIP-FEPOL  
Ahir vam tenir el plaer de rebre a la seu del SIP-FEPOL a la Subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l'Àmbit Local, Sra. Begoña Curto Ferrré, per tal de presentar-li la nostra nova organització dins de la representació de les Policies Locals de Catalunya.    
 
En una primera trobada de presentació, vam convidar a la Subdirectora Sra. Begoña Curto a la nostra seu i vam mantenir una primera reunió d'intercanvi de punts de vista vers la representació sindical del món de les Policies Locals a Catalunya, així com dels principals reptes que s'han d'afrontar com, per exemple, una nova llei del sistema de Seguretat pública de Catalunya, una nova llei de Policies Locals, sistemes de convocatòries conjuntes per a totes les Policies Locals, la inexistent formació contínua dels agents, la problemàtica dels Vigilants, les noves figures que sorgeixen (agents cívics, serenos, seguretat privada, etc.), sou insuficient durant el curs d'agent de l'ISPC, agents que aproven oposicions i triguen anys en fer el curs, etc.
Valorem molt positivament aquesta trobada, a la qual la subdirectora es va mostrar molt dialogant i molt compromesa amb les Policies Locals i també amb les problemàtiques referides.
Ens hem emplaçat a noves trobades per continuar intercanviant informació, punts de vista i possibles reivindicacions.
SIP-FEPOL apostem pel treball conjunt, pel diàleg i per la col·laboració, factors determinants per avançar en la necessària remodelació del sistema de seguretat pública de Catalunya.
        
DATA:4 de Febrer de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies