MANRESA 
La nova Oficina de denúncies de Manresa comença amb clares deficiències de seguretat en la ciutat 
Després de gairebé dos anys de projecte, avui s’ha obert precipitadament l’Oficina de denúncies de Manresa sense que s’hagin incrementat els efectius policials de la Comissaria. 
 
El sindicat SAP-FEPOL, majoritari al cos de Mossos d’Esquadra i també a la Regió Policial Central i el SIP-FEPOL, majoritari a la Policia Local de Manresa, volem fer les següents consideracions sobre l’apertura de la nova oficina de denúncies que s’inaugurarà oficialment aquest dimecres 3 de juliol.

1- Aquesta oficina no resoldrà els greus problemes de seguretat que té Manresa, ja que és exclusivament per recollir denúncies, per tant, el concepte que s’obre una comissaria al mig de la ciutat no és correcte.
2- L’oficina s’obre amb una mancança d’efectius notable i per tant, s’hauran de treure patrulles del carrer perquè vagin a recollir denúncies, això comporta més inseguretat tant pel ciutadà com pels propis policies. Menys patrulles = Més inseguretat.
3- Lamentem que després de dos anys al final s’hagin fet les coses tan precipitadament, on s’ha denotat no tenir un projecte clar en el model de seguretat que es vol.
4- Reclamem que es doti dels mitjans humans, materials i formatius necessaris per tal de poder donar un servei efectiu i de qualitat al ciutadà i perquè els agents puguin treballar amb garanties i seguretat.
5- Sol·licitem que es faci un oferiment de places a tot el territori i si no que el servei es cobreixi amb hores extres perquè com hem dit abans, cobrir-ho amb agents en servei ordinari farà que molts pobles del Bages i la mateixa Manresa quedin sense patrullatge degut a la manca d’efectius policials que tenim.

Per a més informació:
Josep Montero (Secretari General del SAP-FEPOL a la RPC) 629475391.
Adrià Sánchez (Secretari General de SIP-FEPOL Manresa) 608387552.
  
DATA:1 de Juliol de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies