Posicionament del SIP-FEPOL davant la convocatòria de manifestació d’UGT amb el lema “prou de discriminació” 
Ahir, dia 1 de març, vam rebre per part d’una persona de l’SPL-UGT, ignorem el càrrec, un correu electrònic convidant-nos a participar en la seva concentració davant el Parlament (convocada per ells en solitari fa uns dies). També ens conviden a formar part d’una possible futura plataforma reivindicativa unitària.         
 

Des del SIP-FEPOL volem fer públic que estem sempre disposats a treballar conjuntament amb altres sindicats u organitzacions per objectius comuns i oberts a noves plataformes o fòrums.
Així mateix comuniquem que tot i compartir les reivindicacions exposades a la convocatòria, com és lògic NO secundarem una acció unitària ja convocada i publicitada per un altre sindicat i que ens convida a les darreres accions d’una negociació fallida. 
SIP-FEPOL restem oberts a treballar conjuntament amb tothom que vulgui solucionar els temes reivindicats a la convocatòria mencionada, afegint d’altres assumptes tan greus, o més, que patim els Policies Locals i Vigilants. Però junts des del principi.
     
Javier Alonso
Secretari General de SIP-FEPOL             
DATA:2 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto