MALGRAT DE MAR 
La Policia Local de Malgrat de Mar forma els seus agents amb un curs específic per delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic.  
 La Policia Local de Malgrat ha format els seus agents amb un curs d'especialització en delictes contra el patrimoni i l'ordre socioeconòmic. El passat dia 24 de maig va finalitzar un curs que ha durat 15 dies. L'acció formativa, que ha estat impartida per la Federació de professionals de la Seguretat Pública de Catalunya FEPOL, ha finalitzat amb un seminari presencial en què s'ha abordat de forma exhaustiva els delictes contra el patrimoni més usuals que es poden trobar les unitats policials operatives.    
 

Aquesta formació que s'emmarca dintre d'un programa de formatiu que la prefectura de la Policia Local de Malgrat de mar ha impulsat per dotar les unitats operatives d'eines de coneixement i especialització en diferents àmbits de la tasca policial. Duran el mes de juny s'elaborarà una formació específica als professionals d'aquest cos policial per dotar-los dels coneixements essencials en l'atenció sanitària en el marc de les actuacions policials.

El pla formatiu acabarà amb una formació específica sobre Violència masclista per dotar de coneixements avançats els efectius policials amb una tipologia delictiva que requereix un reciclatge periòdic. L'any 2021 la Prefectura de la Policia Local de Malgrat  de Mar va formar, mitjançant la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya FEPOL, els professionals d'aquest cos amb dos projectes formatius policials. Un sobre la llei 4/2015 de protecció de seguretat ciutadana aplicada a l’operativa policials i un altre curs per especialitzar els seus agents sobre legislació i l'operativa policial en les ocupacions d'immobles.      
DATA:29 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto