BADALONA 
SIP-FEPOL BADALONA DEFENSA LA VIGILANCIA DE TORRE CODINA 
Des de el nostre sindicat volem defensar davant els atacs d'un sindicat NO policial d'aquest Ajuntament, el servei de vigilància i custòdia dels edificis municipals que per llei ens pertoca en les nostres competències.                               
 


Fa uns dies el sindicat PSU treia un comunicat alertant de l'estat de l'Equipament de Torre Codina i que era un "escandalo" que un Guàrdia Urbà visqués allí custodiant aquest edifici.

Per què aquest comunicat ara? us l'expliquem...

Fa unes setmanes un comandament afí al sindicat PSU i que ha estat de baixa un bon temps, es va assabentar que l'actual agent que custodia aquest equipament es jubilava.Llavors va sol·licitar mitjançant un escrit a prefactura (que acompanyava amb un informe mèdic) que el destinessin en aquest lloc perquè, segons ell era adient al seu estat de salut. (per cert , aquest servei sempre la fet un agent i no un comandament).

Com la seva sol·licitud ha estat desestimada i hi han assignat a un altre agent a la custòdia d'aquest edifici, aquest comandament ha posat en marxa la maquinària del seu sindicat per a intentar que NO es continuï prestant aquest servei. ( O yo o ninguno )

Des de la nostra secció sindical volem aclarir que, els policies locals dins de la llei 16/1991 tenim la competència exclusiva de la vigilància i custòdia dels edificis municipals i que en aquest equipament es fa la vigilancia com es fa habitualment a l'Ajuntament o al Viver.

Des del Sindicat Independent de la Policia Local, majoritari al cos de la Guàrdia Urbana, continuarem defensant la nostra competència en la custòdia i protecció dels edificis municipals de la ciutat davant possibles ocupacions, danys o robatoris, com també defensarem els atacs a companys de feina que han sigut destinats en aquest o altres destins.

SOLO GUÀRDIA URBANA

                                                        
DATA:19 de Març de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto