S. Sindicals
 
 
 
QUI SOM?
Sindicat de Funcionaris de Policía
«Hi ha homes que lluiten un dia i són bons. N´hi ha d’altres que lluiten un any i són millors. N'hi ha que lluiten molts anys, i són molt bons. Però hi ha els que lluiten tota la vida, aquests són els imprescindibles.»
(Bertolt Brecht)
La naturalesa i les característiques de les funcions que desenvolupen les policies locals, juntament amb la responsabilitat intrínseca de la nostra professió, ens situa en una realitat molt diferent a la de la resta dels funcionaris i personal laboral de les administracions locals.

Aquesta situació, en el marc de la negociació col·lectiva, ens col·loca en clar desavantatge enfront de la resta dels altres empleats de l'administració, al no ser correspostes les nostres demandes i necessitats en els processos de negociació per part dels Sindicats més representatius.

L'existència de Sindicats professionals de Policies Locals, es converteix en una necessitat i no en una alternativa per al nostre col·lectiu.

En un panorama en què altres sindicats aposten per la diversificació, difuminant en els seus orígens, el Sindicat de Funcionaris de Policia, es converteix en l'únic referent que defensa la identitat pròpia d'una organització sindical de i per als policies locals.

El nostre únic objectiu és el de garantir la defensa individual i col·lectiva dels interessos i les necessitats de tots els policies locals, incorporant a l'acció sindical una assistència jurídica penal i administrativa especialitzada, una assegurança de defensa penal, una assegurança de nòmina i diverses cobertures que millorem dia a dia.

La unificació dels esforços de les diferents plantilles de policies locals sota unes mateixes sigles, ens permetrà fer un front comú, amb les garanties necessàries per situar els policies locals en el lloc que per dret es mereixen.

Al la vegada estem integrats a la CSL, confederació estatal que agrupa el major nombre de sindicats professionals de les policies locals, també estem integrats en la FEPOL, principal exponent sindical policial a Catalunya.

Serveis a l'afiliat
Segueix-nos
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis. Accepto
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí